Om oss...

Välkommen till Violetes Kök & Evedals Värdshus - Där Smaker Möter Upplevelser!

Hos oss är det inte bara en plats att äta på, det är en destination där mat, atmosfär och service sammanflätas för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Med fokus på lokala råvaror och kreativa tillagningsmetoder strävar vi alltid efter att erbjuda er god och vällagad mat.

Vår Filosofi:
Vi tror på att mat är mycket mer än bara näring - det är en konstform som förenar människor och skapar minnen. Därför strävar vi efter att skapa en miljö där gäster kan koppla av, njuta av god mat och dela ögonblick med vänner och familj.

Vårt Kök:
Vårt kök är vår stolthet och vi arbetar ständigt med att utforska nya smaker menyer. Med en blandning av traditionella recept och moderna innovationer skapar vi en meny som tilltalar de allara flesta. Oavsett om du föredrar klassisk husman eller vågar dig på något nytt och spännande, kommer du garanterat att hitta något som lockar på vår meny.

Vår Atmosfär:
När du kliver in genom dörrarna så möts du av en varm och inbjudande atmosfär som genomsyrar varje hörn av vår restaurang. Genom våra panorama fönster upplever du en fantastisk utsikt över vackra Helgasjön. Under vår och sommar kan du njuta av vår uteservering som vetter ner mot strandlinjen. Under höst och vinter tänder vi upp våra eldstäder som ger en gemytlig stämning. 

Våra Tjänster:
Utöver vår omtyckta lunchbuffé erbjuder vi även cateringtjänster för speciella tillfällen, såsom födelsedagsfester, bröllop och företagsevenemang. Vårt mål är att göra varje tillfälle till en minnesvärd och smakrik upplevelse för dig och dina gäster.

Kontakta Oss:
För bokningar och mer information, kontakta oss på nedan uppgifter. Följ oss även på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste menyer och evenemang.

Varmt välkommen till Violetas Kök - där varje måltid är en fest för smaklökarna och varje besök är en minnesvärd upplevelse!

om oss

Vi är ett litet familjeföretag som startades av mor och son. Tillsammans har vi 15 års erfarenhet inom mat branchen och 2019 kunde vi äntligen starta vår egna restaurang. 

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 073-960 54 02
Det går även bra att kontakta oss via Mail
Violetes.kok@gmail.com

Adress

Violetes Kök
L J Brandts väg 9
352 63

Måndag - Fredag 11:00 - 15:00

Besökstider