pomidory-tomaty-kompozitsiia-chernyi-fon-temnyi-fon

Catering

Beskriv er cateringverksamhet och vad ni erbjuder till era kunder. Riktar ni in er på en viss sorts mat eller erbjuder ni det mesta? Erbjuder ni varm mat, kall mat eller både och? Har ni en cateringmeny eller restaurangmeny? Hur är det med allergier? Hur lång tid tar det att leverera till en viss mängd personer? Levererar ni till privatpersoner, företag, och/eller föreningar? 

 

Exempeltext:

Vår catering är av högsta klass. Vi ger dig förslag på upplägg och lyssnar på dina önskemål. Vi riktar oss mot små till medelstora företag och vi kan leverera catering upp till [antal] personer. Kontakta oss om ni har personer med allergier så erbjuder vi en alternativ lösning. Vi har även en lokal restaurang i området för er som vill äta lunch och vi har öppet mellan [tid] till [tid]

Exempel på menyer

Här nedanför kan ni ge några förslag på menyer under de olika rubrikerna. Ni kan också ange priser och information för allergiker. Bra för olika typer av målgrupper och typer av mat.

Företag

Pris: [kostnad] / pers

En matmeny speciellt anpassad för företag

 

Familj

Pris: [kostnad] / pers

En meny speciellt anpassad för familjen med både vuxna, ungdomar och barn


Vegetarisk

Pris: [kostnad] / pers

Ett vegetariskt upplägg som passar de flesta.


Romantisk

Pris: [kostnad] / pers
Tycker du att middagen ska vara romantisk? Då kan vi erbjuda er denna härliga romantiska meny.


Kött

Pris: [kostnad] / pers
Om ni gillar kött passar denna meny er.


Ostbricka

Pris: [kostnad] / pers

Ostar och andra delikatesser. Passar bäst som tilltugg vid mindre tillställningar före en middag.

 

Smörgåstårta

Pris: [kostnad] / pers

Smörgåstårtor passar de flesta och vi kan erbjuda ett flertal olika sorter och varianter till er. Vi gör även specialbeställningar så kontakta oss för mer information.

 

Blanda & mixa själv

Pris: Kontakta oss för pris

Passar er som gärna vill blanda alla möjliga menyer och skräddarsy er meny med tillbehör som endast görs på beställning.